Navigation

FAQ

Er steroider kun for profesjonelle?


Nei, men spørsmålet er om risikoen er verdt dine mål? Er det? Hvis ikke, gå for vanlig kosttilskudd, mat og trening.


Har dere informasjon om steroider og steroid virkninger?

Vi har en liste over ressurser og interessante artikler om anabole steroider og bruken av disse. Vi vil gi råd om kvaliteten på enkelte produkter og merkevarer.

Hvilke steroider og merkevarer er best?

Nå til dags setter kunder pris på kvaliteten til Farmasi Balkan, XBS Labs, Aburaihan Iran, European farmasi, Thaiger Pharma og Max Pro.

Hvordan bestiller jeg?

For det første må du kjøpe produktene i butikken, så vil du motta en personlig liste over PDF priser sammen med kontaktinformasjon direkte til lageret.

Jeg trenger å endre bestillingen min

Ikke noe problem, den beste måten å gjøre dette på er å sende inn en ny bestilling og fortell oss om å slette den gamle bestillingen. Hvis du allerede har betalt, men varene har ikke forlatt lageret, kan du likevel ta kontakt med oss angående endringer.

Mangler en bestillingsbekreftelse med informasjon om betaling


Sjekk spam-mappen din i innboksen. Hvis du ikke finner en e-postbekreftelse, kontakt oss.


Hvilke betalingsalternativer har jeg?

Betalingsinformasjonen kommer til innboksen din etter å ha fullført bestillingen. Mer informasjon kan bli funnet på betalingssiden.

Hvor lang tid tar betalingen?

Overføring mellom banker tar vanligvis 2-3 virkedager. I noen tilfeller tar det bare en dag og i noen tilfeller til og med fem dager. Vi sender din pakke når vi har mottatt betalingen.

Hvor lang tid tar frakten?

Vanligvis innen syv virkedager. I unntakstilfeller, tar det fra 12 til 14 dager. Før du panikk, anbefaler vi å sjekke nærmeste postkontor, og deretter å kontakte oss.

Har du ikke mottatt pakken?

Sjekk nærmeste postkontor og deretter kontakt oss.

Ufullstendig pakke?

Er det noe som mangler fra bestillingen? Vet du at du har betalt hele beløpet? Hvis noe mangler, og du har betalt hele beløpet, så kan du kontakte oss. Vi vil sende de manglende produktene på vår bekostning, eller refundere pengene dine.

Skadet pakke?

Send oss et bilde av de skadde varene og vi sender deg en ny eller refundere pengene dine.